Sivut

lauantai 6. kesäkuuta 2020

Reserviderby: FC Inter 2 - FC TPS U23

Veritaksen kupeessa Kupittaa 2:lla haettiin ensiaskelia pian alkavaan kotimaiseen futiskauteen, kun kolmosdivarissa pelaavat FC Inter 2 ja TPS U23 ottivat mittaa toisistaan. Reserviderbyn alkuminuuteilla keltaisissa pelannut Joonas Laurikaisen TPS oli saanut unihiekat paremmin varisteltua silmistään ja se vaikutti olevan kevyemmällä jalalla liikenteessä. Ottelun avaus- ja lopulta ainokaiseksi jääneessä maalissa oli kaikuja edellisestä huomiosta. Parin minuutin jälkeen pallo lipsahtaa Interiltä harmittomalta vaikuttavan tilanteen päätteeksi oman maaliin.

Sadetta pakoilleen kentän reunalle oli kerääntynyt ihan mukavasti porukkaa ja sinimustien lippukin liehui kannattajien joukossa melkein koko ottelun ajan. Pelin intensiteetti oli hyvä ja derby -hengessä taklaukset vietiin loppuun asti. Molemmat joukkueet imivät vastustajan pallolliselta peliltä nopeasti tilan pois ja vapareita vihellettiin tasaisesti molempiin suuntiin.


Kotimaista divarifutiskautta puhalleltiin uudelleen käyntiin Turun reserviderbyssä 

Yleisöstä kommentoitiin kolmosdivarin tason ja vauhdin nousseen. Siksi matseja oltiin ruksimassa enemmänkin kesän ohjelmistoon. Etenkin kun veikkausliigan katsomonsäännöksistä ei vielä ollut täyttä varmuutta.

Pelin edetessä Inter pääsi hieman paremmin pelin päälle ja otti pallonhallinnan itselleen. TPS pelasi organisoidusti tiiviillä muodolla puolustaen. Interin hyökkäyspelissä oli enemmän näyttävyyttä ja hyökkäyskolmanneksella haettiin luovia ratkaisuja. TPS sai vastaiskuista maalipaikkoja, mutta Onni Sillanpää otti muutaman aika näyttävän kopin.



Veritaksella testaillaan äänentoistolaitteita ja juniorcafeen maukas kahvi haihtuu ikeniin. Inter saa toisella puoliajalla pallon kertaalleen maaliin, mutta tuomaristo arpoo tilanteesta paitsion. Pian tämän jälkeen pallo kolahtaa vaparista TPS -maalin tolppaan. Muutama aika rouhea lanaus nähdään ja keltalaput viuhuvat.



Sade löytää ennusteenmukaisella paikalleen ottelun viimeisillä minuuteilla. Inter saa vielä joitain hyviä maalipaikkoja, mutta tänään ei sinimustilla osu ja TPS vie alkuminuuttien onnenkantamoisella reserviderbyn nimiinsä.

Viinkukuvaus: kellarin reserveistä päivänvaloon kaivettu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti