Sivut

lauantai 13. kesäkuuta 2020

Futisoluet: Brewer's Special Bayern Weiß

Kansallisen liigan starttaamisen kunniaksi futisoluiden sarjaan valikoituu Saimaa Brewingin Brewer’s Special -sarjan Bayern Weiß. Olutta kuvataan tölkissä vaaleaksi voittajattareksi, joka rakentaa maalipaikan yhdistelemällä hedelmäisyyttä ja mausteisuutta täyteläiseen maltaisuuteen. Kuivahumalointi takaa sen, että vastustajan verkot venyvät. Etiketin teksteineen voi nähdä ja mieluusti näkeekin tribuuttina naisfutikselle
Lasiin kaatuu hunajan oranssi samea olut, jonka päälle nousee runsas puhtaan valkoinen ja hattarainen vaahto. Tuoksussa vehnäisyys kohtaa hedelmäisyyden.  Taustalla on vaaleita viljoja ja tuulahdus banaanisuutta.


Voittajar

Suutuntuma on piirun imelä, vaikkakin kuplat nostavat oluen ryhtiä. Maku leikittelee kevyellä vehnäisyydellä, tilkalla mausteisuutta ja etäistä tropiikkia. Keveydessään menee reilusti kesäisen puolella. Makujen ilotulittelun sijaan olut sopii janonsammuttajaksi ja esimerkiksi kokille grillausolueksi. Luonteeltaan olut ei ihan ole Megan Rapinoe tyyppinen, mutta ajaa kyllä ideaansa tölkkiin rakennetun tarinan kautta.

Oluella on selkeä paikkansa kotimaisten oluiden kokoonpanossa ja vierelle sopisi vielä hyvin toinenkin pelintekijä

Asenteesta 5/5

Futis- ja viinikuvaus: hyvällä asenteella soljuva paikkansa pitävä kokonaisuus


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti