Sivut

sunnuntai 14. kesäkuuta 2020

Futisoluet: Huuhkajat 2020 (lonkeron puolelle lipsahti)

Pitkäntuntuinen matka on kuljettu siitä, kun pallo potkaistiin Telia 5G areenalla kohti marraskuista pakkasen puremaa taivasta. Huuhkajat menivät Riven johdolla kisoihin. Jännitys jatkui kisalippujen naarauksella. Sen verran oli kirjoittajallakin onnea ja nopea hiirisormi, että ylihuomenna piti lähteä Pietariin. Eilen Suomi olisi voittanut Tanskan Teemu Pukin maaleilla.


Huuhkajat 2020

Lasiin kaatuu samean harmaa ja reilusti kupliva juoma. Huuhkaja tuijottaa tölkistä suoraan silmiin, kun long drinkin tai tuttavallisemmin lonkeron päällä käväisee nopeasti sulava vaahtoaalto. Tölkin takana on Koffin hepat ja lausunto siitä, että kyseessä on Suomen palloliiton virallinen yhteistyökumppani.

Juoman tuoksussa on greippiä ja ginimäistä alkoholin pistoa.

Suutuntuma on kevyt ja juoma on jotenkin nopeasti haihtuva. Maussa on makeaa greippiä ja greippimehua. Taustalla aivan pienen pieni kaiku katajanmarjaisuutta. Eipä paljon muuta eikä välttämättä tarvitsekaan. Verrokkituotteisiin nähden juoma on piirun verran makeampi ja mehumaisempi. Se ei ole niinkään hapokas tai ginimäinen.

Kyseessä on todella helppo juoma. Sopii varmasti erittäin hyvin voitetun Tanska -matsin jälkeiseen aamupäivään tai Pietariin hostellin kattokerroksen terassille Pietarin nähtävyyksistä tai metrolinjoista kertovan kirjallisuuden viereen.  Sopii myös matkalaukkuun. Kaiken varalta.


3/5

Futis- ja viinikuvaus: hyviä lähimuistoja ja tulevaisuuden kuvia rennon kaupallisessa paketissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti