Sivut

keskiviikko 29. heinäkuuta 2020

Futisoluet: Fullersin London Pride

Tunnetun ja legendaarisenkin lontoolaisen Fuller’s panimon London Pride brändi on Valioliigaan hamuavan Brentfordin yhteistyökumppaniolut. Kyseessä brittityyppinen 4,7%:n vahvuinen ale olut.


Fullers London Pride


Olut sai tulla maistoon vasta, kun Brenfordin voittoputki katkeaa tai Leeds varmistaa Valioliigapaikkansa. Molemmista on nyt aikaa eli oluella on ollut hyvin aikaa viiletä jääkaapissa.

Lasiin kaatuu kuparinruskea hieman kultaiseen taittavat olut. Päälle nousee ohut, tasainen ja maitokahviin vivahtava vaahto. Oluen tuoksu on raikkaan maltainen ja kauraleipäisen karhea. Maltillisesti antavassa tuoksussa on pientä kotikaljamaista twistiä.

Suutuntamaltaan olut on ryhdikäs ja pirteän kupliva. Olut on täyteläinen ja täyttää suun. Brittityyppisen humaloinnin leipäisyys, kauraisuus ja hento greippisyys johdattavat makua. Kitkerä humalointi jää kitalakeen vapauttamaan makua hetkeksi aikaa. Bittermäinen tasainen kitkeryys on lopulta se tämän oluen punainen lanka.

Kyseessä on tyylikäs ja maukas brittiolut. On helppo ymmärtää, että tällä divarissa pystyy orastavaa voittoputkeakin rakentamaan, mutta championship on niikseen karu sarja, että ei välttämättä riitä sarjanousuun asti. Jäämme odottelemaan ja maistelemaan

3,6/5

Futiskuvaus: laadukasta peruspeliä ja voittavaa tekemistä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti