Sivut

tiistai 24. toukokuuta 2022

FC Inter Turku-FC Inter Turku 2: kymppikerho

Peli on 5-0 ja pelaajat kopissa, kun saavumme taisteluparin kanssa treeneistä Kupittaalle. Tilanteen lisäksi katsomosta tihkuu tieto siitäkin, että ressut olivat jääneet hyvissä ajoin vajaalle. Koosteesta tsekattuna punainen kortti vaikuttaa pelin luonteeseen peilattuna aika kovalta tuomiolta.

Sinimustat ja punaiset käppäilevät takaisin kentälle. Löydämme paikkamme siirtokatsomoista. Turku Energia -areenalla on lempeän aurinkoinen tunnelma. Taisteluparia on huvittanut koko päivän se, että Inter pelaa Interiä vastaan. Vitsi lentää vielä illassa, kun hän kivien heittelyn ohessa kysyy puolisen tusinaa kertaa, että kumpaa Interiä kannatan.

-Molempia.

Matias Tamminen viilettää laidaltaa läpi ja peli on 6-0. Sinimustat rakentavat rauhassa peliä ja punaiset vetäytyvät. Markus Arsalo pääsee pariin kertaan pistämään potkutekniikkansa näytteille: 7-0 ja 8-0. Se tarkoittaa myös hattutemppua.

Sinimustat jauhoivat kärsivällisesti omaa pallollista peliäänPelikovuus vaikuttaa olevan yksi seikka, mikä erottaa ykkös- ja kakkosjoukkueen. Pelin sisällä reserveillä on muutamia hyviäkin hetkiä. Ricardo José Gilerin ennakkoluulotonta pallollista pelaamista on miellyttävä seurata. Tosin hänen laitaansa puolustava Luka Kuittinen näyttää päättäneen, että Gilerille jää muistojen lisäksi pelistä talteen muutama mustelmakin.

José Gilerin pallollista peliä oli miellyttävä seurata

Giler pääsee kertaalleen koittamaan maalintekoakin, mutta Matias Riikonen saa kinttunsa kudin eteen. Sinimustat nappaavat Benjamin Källmanin viimeiseksi puoleksi tunniksi metästämään tehoja. Källman täräytteleekin tolppaa, ylärimaa ja pari kertaa myös Valtteri Inkeroista. Siinä ohessa Källman syöttää Joona Lepistön 9-0 maalin.

Punaiset saavat torpata pallon myös pariin kertaan maaliviivalta sinimustien jahdatessa paikkaa legendaarisessa kymppikerhossa. Tosin ressuilla on vajaamiehisenäkin pari ihan kivaa hallintajaksoa ja myönnänkin taisteluparille, että kannatan ihan pikkuisen enemmän kakkosjoukkuetta ja toivoisin heille edes yhtä maalia matsiin.

Ressuilla oli vajaamiehisenäkin pari hyvää hallintajaksoa


Elias Mastokangas rekonstruktoi parilla otannalla Neymarin parhaat kikat Kupittaalla ennen kuin Källman läväyttää pallon maaliin: 10-0 ja siihen se sitten päättyy.

Viini: saman perheen karahvista


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti